onsdag den 11. maj 2011

Mine dejlige børn.

Se nu lige hvad mine dejlige børn kom med i går, jeg havde sagdt at de ikke skulle købe en blomst til mors dag, da jeg mener det er blomserhandleren dag ( blomster koster det dobbel den dag ) men at jeg meget heller vil have en blomst fordi de har lyst til at give mig en, og ikke fordi dagen siger man skal, så kan man da kun blive glad når man kommer hjem fra arbejde og de står med dette her, jeg glæder mig meget til d. 21-5
6 kommentarer:

 1. Sikke betænksomme børn du har.... Det er super dejligt, at de har fundet på en så god ide...

  SvarSlet
 2. Flot tænkt.. ;O)

  Jeg fik 4 mælkebøtter fra naboens hæk, af min frække knægt..for som han sagde, det er jo tanken der tæller........

  SvarSlet
 3. Hvor har Palle opdraget dine børn godt....
  Kan godt forstå du er glad og stolt.

  SvarSlet
 4. Ja Charlotte, det er altid dejligt at få gaver, men for mig er de der kommer uventet de bedste, og det her er en af dem :o)

  SvarSlet
 5. Ej hvor dejligt, og der er virkelig tænkt over gaven - det er jo så nemt bare at købe en blomst, men at de vil bruge deres tid på at forkæle dig, er da virkelig lækkert. :-) Tid er altså den mest kostbare gave man kan give efter min mening :-)

  SvarSlet
 6. Så,så Janne det er da min skyld de er så søde :o)

  Men jeg har da helt glemt at fortælle hvordan det gik, vi havde aftalt at jeg godt selv måtte lave kaffe når jeg stod op, så morgen kaffe kl 8, børnene blev vækket kl 9.30 og da vi ingen bacon havde, blev det til røræg og pølse, til middag var der bålmad, snobrød og pølser efter fuldt at mariekiks og skumfiduser, om aften grillede vi, de fik lidt hjælp,faren lavede bålet og passede grillen, og jeg lavede snobrøds dejen, ikke lige den menu jeg plejer at spise, men det er tanken der tæller og det blev en rigtig hyggelig dag :o)

  SvarSlet