lørdag den 1. marts 2014

Halstørklæde

Der har været meget stille herinde den sidste måned, men der er bare sket så meget privat at jeg ikke har nået herind, men flere ting mangler der bare lige lidt små ting ved, så kommer de ind.
Jeg har været på kursus i at lave friendly plastic men billederne er på min telefon og jeg kan ikke få dem videre, men der arbejdes på sagen, så dem må i vente lidt med :)
Men lidt har jeg fået lavet, et helt almindeligt halstørklæde er færdig, planer var det skulle bruges i vinter, men nu er foråret forhåbentligt på vej, men så er jeg jo bare i god tid til næste vinter.


3 kommentarer:

 1. Jeg har lige fået blogger på telefonen.. se det er smart så kan man nemt og hurtigt lave indlæg..For det er jo her alle mine billeder ligger... Bruger dog min computer til at linke og rette til... Fint tørklæde men glæder mig til det der friendly plastic for det har jeg længe tænkt på at bruge men det er aldrig blevet til noget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer at bruge vores kamera, men det er ikke så tit jeg har det med når jeg er nogle steder, men bruger næsten aldrig min telefon til nettet.
   Tak, jeg skal nok ligge det ind når jeg finder ud af det.

   Slet
  2. At bruge nettet på telefonen er faktisk også først noget jeg er begyndt på det sidste års tid. Men jeg er klart ikke en af dem der kan undvære en computer.

   Slet