torsdag den 8. oktober 2015

Glasbillede

Jeg går til glas med en der havde lavet et billede med denne fugl, og jeg kunne bare ikke stå for den, og spurgte derfor om jeg måtte låne ideen, det måtte jeg, glasset blev skåret ud, men jeg viste ikke hvad det skulle bruges til.
Men mit valg faldt på en helt speciel person, som har hjulpet mig meget igennem min uddannelse, uden hende tror jeg ikke jeg var kommet hertil hvor jeg er nu, hun er mentor på skolen, og altid klar hvis man har brug for at snakke, når det hele ser uoverskueligt ud. og jeg kom altid derud fra med et eller andet jeg kunne bruge.
Den her er tænkt som en fantasifugl, den er ligeglad med hvad andre tænker, den springer ud i ting uden at vide hvordan det ender, den ser ud som den gør fordi den har det godt sådan, ikke fordi andre syndes den skal se sådan ud. Den er kort sagt bare skøn, og alt det passer på hende, jeg har lavet en fejl, kjolen skulle være mere lyserød eller gul, for hun er en meget farvestrålende person. Jeg havde svært ved at finde det helt rigtige citat, men en dag til morgensamling kom hun næsten selv med det, hun fortale at vi skulle smile noget mere til hinanden, fordi vi alle blev mere positiv og glade, når vi gav/fik et smil engang imellem, og også det har hun jo ret i.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin - er vild med dine glad-ting :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg mener selvfølgelig GLAS-ting :)

   Slet
  2. Tak Pia, det er også rigtig hyggeligt at lave, men er stadig nybegynder med hensyn til at få det til at ligne det jeg vil 100 %

   Slet
 2. Sikke et "skønt stykke fjerkræ", den bliver man da glad i låget af at kigge på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, det er jeg glad for du mener, for det var også meningen med den, for så passer den til hende der fik den :)

   Slet