søndag den 6. marts 2016

Opdatering

Citatet er fundet på nettet.

Der kommer lige en lille opdatering herfra, som jeg skrev om i dette indlæg http://sjovoghobby.blogspot.dk/2014/11/en-god-nyhed.html
Følte jeg at det var nødvendigt at siger mit arbejde op i foråret 2014, et arbejde jeg var meget glad for, men som jeg skrev skal man vælge sine kampe og pga. mobning fra en hønsegård, som min leder og min arbejde - miljø repræsentant ikke havde nosser (undskyld udtrykket) til at fortælle hvordan man behandler andre personer, måtte jeg tage det svære valg.

Og så i fredags skete det, jeg fik mit bevis på at jeg nu kan kalde mig social og sundheds-hjælper, det er en dejlig fornemmelse og jeg kan især takke min mentor på skolen, for den enorm støtte jeg har fået, når jeg syndes det hele så stort ud, og jeg mest af alt havde lyst til at gå fra det hele.

Jeg har altid været glad for at hjælpe andre mennesker, så når nu jeg skulle finde på noget andet, er jeg glad for mit valg, men det er en meget mærkelig følelse, at jeg fra i morgen er arbejdesløs, det har jeg ikke rigtig prøvet før, men jeg må jo bare begynde at søge som alle andre og håbe på det er mig de ikke kan undvære.

Jeg vil prøve at udnytte at jeg har mere tid, så ind imellem min jagt på arbejde, vil jeg se om ikke jeg kan få prøvet nogle af alle de kreative ting, som er på min to do liste. Den der lyder ca sådan: Når jeg engang får god tid vil jeg gerne lave ..........

Så jeg håber at jeg bliver bedre til at få flere billeder herind fremover.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar