søndag den 29. maj 2016

En svær tid

Vi er inde i  en svær tid herhjemme, vores elskede hund er pludselig død natten mellem tirsdag og onsdag, der var ingen tegn på sygdom, han legede og var helt som han plejede tirsdag, jeg sagde godnat til ham kl halv et om natten, og blev vækket af min mand kl 6 onsdag morgen, der lå han på sofaen og var død, han er heldigvis sovet stille ind, for han lå på samme sted som han gjorde da jeg sagde godnat tirsdag. Det er et stort chok for os, for han var frisk, glad og ung, ville være blevet 4 år og 7 måneder i dag.
Kan stadig ikke forstå at Loke ikke kommer løbende og er ved at vælde en for at komme først ud, når man åbner teressedøren, at han ikke ligger på sofaen eller i sengen på værelset når man står op, eller ligger og ser fornærmet ud om aften hvis man rykker ham lidt, så  man kan få en plads i sofaen.
Vi har heldigvis nogle godt minder.

Den dag vi hentede han, lå han i denne lille kasse på vej hjem.


Han elskede at sidde og hygge. Eller ligge oven på os.Julebillede.Han var bange for at være ude når der blev skudt raketter af,  men nytårsaften står han og kigge på det der indefra sammen med os.Kommer i ikke ud og spille bold med mig.En af ynglings pladserne er at sidde i sofaen og kigge ud.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar